OBUKA: TERAPIJA ORALNOG POZICIONIRANJA – NIVO 1 prvi deo

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
Sku: 006

Out of stock

Novembar 2024

Ova obuka predstavljaju jednu od najsadržajnijih sertifikovanih edukacija na polju logopedije koja obuhvata terapiju hranjenja, pijenja, žvakanja i govora. Jedna od obuka koja se primenjuje širom planete od strane sertifikovanih Terapeuta oralnog pozicioniranja (OPT terapeuti). Radionica je sertifikovana od strane Talk Tools-a i predstavlja prvu radionicu Nivoa 1 Talk Tools edukacije (ukupno 2 edukacije čine Nivo 1 od postojećih 4 nivoa). Odobrena od Američke asocijacije logopeda/ American Speech-Language-Hearing Association – ASHA. Obuka traje 2 dana – ukupno 16h i obuhvata praktičnu primenu stečenih znanja sa radnim materijalom koji se dobija uz obuku.

OPT je vrsta oralno-motorne terapije kojoj su cilj specifični pokreti potrebni za govor i hranjenje.  “3 dela” OPT terapije su: auditivni i vizuelni senzorni sistemi KOMBINOVANI sa taktilnim  i proprioceptivnim senzornim sistemima. Tokom TalkTools edukacije naučićete kako se kroz jedinstven, hijerarhijski pristup OPT-a, usmeren na merljive rezultate može pomoći klijentima svih uzrasta i teškoća.

Na linku ispod možete napraviti predprijavu i iskazati zaintresovanost za pohađanje obuke. Do sada, u Republici Srbiji tokom 2023. i 2024. godine ovu obuku je završilo 88 logopeda.

PREDPRIJAVA

Više informacija

49,500.00 RSD

Nema na zalihama