Login

o centru

Centar za patologiju govora – Logomedica osnovan je 2014. godine sa ciljem da pruži logopedske usluge i pomoć svim osobama, od najmlađe do najstarije životne dobi, koje se susreću sa problemima govora i jezika.

  • 2023. godine sa ciljem unapređenja delatnosti Logomedica Vračar formira novo sedište na adresi Cara Nikolaja II 59, gde se i danas nalazi.
  • 2023 izdvojeno odeljenje na Novom Beogradu postaje Logomedica ABA Centar, specijalizovano da pored ostalih logopedskih usluga sprovodi i Primenjenu Bihejvioralnu Analizu (ABA metodu)
  • 2019. godine formira izdvojeno odeljenje na opštini Novi Beograd u naselju Belvil sa adresom Jurija Gagarina 14ž. Iste 2019. godine obrazuje novu ustanovu Logomedica instrumenti DOO koja se bavi distribucijom logopedske opreme namenjene stručnim radnicima i saradnicima – logopedima.
  • Prvobitno sedište Logomedica bilo je u ulici Maksima Gorkog, potom na adresi Radoslava Grujića.

Mrežu našeg sistema čine Logomedica Vračar, Logomedica ABA centar Novi Beograd i Logomedica Instrumenti. Naš sistem pruža usluge koje su specijalizovane i na našim prostorima jedinstvene. Logopedska dijagnostika, ABA metoda, terapija oralnog pozicioniranja, specijalizovana metodologija u tretmanu disleksije i druge metode zasnovane na dokazima su naša lična karta. Decenija našeg rada pokazala je da se u našoj oblasti ništa ne prepušta slučaju i da je pravovremena i jasna intervencija naš ključni faktor uspeha. Višegodišnjim radom i iskustvom u oblasti logopedske dijagnostike i rehabilitacije stekli smo nepodeljeno poverenje pacijenata da nam prepuste misiju sprovođenja rehabilitacionog postupka uz primenu najsavremenijih logopedskih instrumenata.

Dijagnostičke postupke sprovodimo primenom standardizovanih logopedskih mernih instrumenata. Stalnim naučnim i stručnim usavršavanjem zaposlenih logopeda i kvalitetom usluga koje nudimo trudimo se da budemo primer dobre logopedske prakse u Republici Srbiji.

Naša stručnost i saradnja omogućila nam je da u našem centru pružamo usluge u domenu kompletne govorno-jezičke patologije i usluge iz domena srodnih oblasti. U Logomedici rade edukovani logopedi i ABA terapeuti čime predstavljamo jedinu ustanovu u Srbiji u kojoj radi sertifikovan ABA terapeuta i izrađuje i sprovodi individualizovan program ABA terapije za decu, što predstavlja jedinstven program u zemlji i u okruženju

Ovlašćeni smo zastupnici i edukatori najsavremenije logopedske opreme, te sprovodimo kontinuirane edukacije iz oblasti logopedije (logopedskih instrumenata: TalkTools, digitalni logopedski set, logopedske sonde, Testa za procenu poremećaja slušnog procesiranja PSP – 1 i programa Učimo slušati) namenjenih stručnjacima – logopedima; slušni integracioni trening namenjen i klijentima

KO SMO MI?

Mi smo tim stručnjaka kojeg čine logopedi, aba terapeuti, afaziolog, neuropsiholozi, klinički psiholog, doktori specijalne edukacije i rehabilitacije i logopedije.

Udružili smo se sa ciljem da svim osobama kojima je potrebna stručna pomoć iz oblasti patologije govora, glasa, jezika, sluha i psihofizioloških poremećaja pružimo stručnu pomoć i usluge najvišeg kvaliteta i standarda.

Naše dijagnostičke i terapijske procedure naučno su zasnovane i jasne. U našem Centru pružamo mogućnost dijagnostike govornih i jezičkih poremećaja poput disfazije ili specifičnog jezičkog poremećaja, disleksije, autizma, afazije, govorne apraksije kao i svih razvojnih kašnjenja primenom najsavremenijih svetski priznatih testova. Terapijske procedure koje primenjujemo zasnivaju se na jezičkim i kognitivno-bihejvioralnim aspektima.

Kako do nas?

Centar Logomedica nalazi se na opštini Vračar pored Tehničke škole GSP na adresi Cara Nikolaja II 59. Do Centra LogoMedica možete lako stići sopstvenim ili gradskim prevozom. 
Centar Logomedica nalazi se na opštini Novi Beograd u naselju Belvil, nedaleko od TC Delta City. Do Centra LogoMedica možete lako stići sopstvenim ili gradskim prevozom.
Added to cart
Your Cart
0
Close

Nema proizvoda u korpi.