Login

TalkTools®

TalkTools obezbeđuje rešenja za govor, hranjenje i senzornu stimulaciju namenjenu deci i odraslima koji se suočavaju sa preprekama u razvoju. Verujemo da svako ima mogućnost da ostvari svoj najveći potencijal.

Kroz TalkTools alate, tehnike i obuku mi osnažujemo ljude svih uzrasta da ostvare svoje potencijale. Povezujemo roditelje i staratelje u uzbudljivu zajednicu profesionalaca i vršnjaka. Podržavamo terapeute kroz ciljane terapijske alate, edukaciju i tehnike.

Kada je TalkTools osnovan 1995. godine, napravljena je revolucija u načinu na koji su roditelji i profesionalci pomagali osobama sa poremećajima oralnog pozicioniranja, govora i hranjenja. Danas kroz tu misiju nastavljamo da pomažemo pojedincima širom sveta da prepoznaju svoje sposobnosti i promene svoj svet.

2022. godine Logomedica instrumenti postala je generalni distributer TalkTools opreme. Ponosni što smo uspeli da u Srbiju dovedemo svet i da omogućimo da svako dete bude u mogućnosti da ostvari svoje potencijale a svaki terapeut da iznova širi svoja znanja i mogućnosti.

Radujemo se budućim obukama inostranih predavača o primeni Talk Tools opreme i nadamo se da će vam Talk Tools alati biti od velike pomoći u logopedskom radu.

Prodavnica

TalkTools obuke

Added to cart
Your Cart
0
Close

Nema proizvoda u korpi.